Thuis op een stads eiland in Zeeburger Zilt

Zeeburgereiland

Op Zeeburgereiland, een voormalige vrijstaat van Amsterdam, wordt een nieuw stuk stad gerealiseerd; Zeeburger Zilt. Vanuit een bewogen Amsterdamse geschiedenis ontstaat een wijk met een stadse sfeer, samen met de rust, de ruimte, het groen, het uitzicht en de vrijheid die bij een eiland horen.

Eigentijds wonen in Zeeburger Zilt 1 en 2

Zeeburger Zilt ligt aan de noordwest zijde van Zeeburgereiland, ten oosten van het Oostelijk Havengebied, net achter de Piet Heintunnel, vlak bij het IJ en het Buiten-IJ.

In dit aansprekende appartementencomplex realiseert AM mooie woningen, met veel glas en fijne buitenruimtes. De architectuur is licht, open en eigentijds.

Penthouse in The Beacons

Heeft u belangstelling voor een penthouse in The Beacons. Ga naar onze pagina woningaanbod en zie welke nog beschikbaar is! In de digitale verkoopbrochure vindt u uitgebreide informatie over de omgeving, het project, de appartementen en de afwerking. Ook kunt u een film bekijken over Zeeburgereiland en is er een interview met de architect van The Beacons.

De V.O.N. prijs van het beschikbare penthouse (o.b.v. canon en o.b.v. afkoop) is te vinden via de pagina woningaanbod of de digitale verkoopbrochure. Om het penthouse van uw voorkeur te kunnen aangeven, ga naar het online inschrijfformulier of bel de makelaar. Naast het aangeven van uw voorkeur, wordt er op het online inschrijfformulier ook gevraagd een eerste financiële toets in te vullen.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Gert-Jan Pappot
Verkoopmanager

030 6097315
Gert-Jan.Pappot@am.nl

Gert-Jan Pappot
Ligging van het project