The Beacons: genieten op een stads eiland, nabij hartje Amsterdam

Penthouse in The Beacons

Exclusiviteit met een hoofdletter E! Dit luxueuze appartementencomplex op Zeeburgereiland is in alle opzichten uniek: u woont er binnen de ring van Amsterdam, maar ervaart de vrijheid van een stads eiland.

Zeeburgereiland heeft de afgelopen decennia een ware transformatie ondergaan. De rauwe zandplaat van weleer is uitgegroeid tot een van de meest geliefde nieuwbouwlocaties van Amsterdam. Het eiland is volop in ontwikkeling. Het is een leefbare wijk met een divers woningaanbod. Voorzieningen als scholen en sportvelden zijn in de wijk aanwezig. Hoewel de binnenstad op een steenworp afstand ligt, biedt Zeeburgereiland het ultieme eilandgevoel: ruimte en weidse uitzichten.

The Beacons: aan een sport- en speelpark

The Beacons komt midden op het eiland, aan een sport- en speelpark. Het complex bestaat uit twee gebouwen met daartussen een gezamenlijke binnentuin. Het hoogste gebouw telt 63 hoogwaardige koopappartementen.

De woningen in The Beacons zijn ingericht op comfort. Zo zijn ze onder meer voorzien van vloerverwarming, een compleet ingerichte keuken en badkamer en elektrisch bedienbare zonwering.

Zeeburger Zilt - The BeaconsZeeburger Zilt - AmsterdamZeeburger Zilt - Haddock

Beschikbaarheid

Alle appartementen in The Beacons zijn verkocht! De bouw is in volle gang. Er zijn in dit project helaas geen koopwoningen meer beschikbaar. Voor informatie over andere mooie projecten in Amsterdam en omgeving. Neem contact op met AM via +31 30 6097222 of info.noordwest@am.nl

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Gert-Jan Pappot
Verkoopmanager

030 6097315
Gert-Jan.Pappot@am.nl

Gert-Jan Pappot
Ligging van het project