Penthouse in The Beacons: rondom genieten op een stads eiland, nabij hartje Amsterdam

Penthouse in The Beacons

Exclusiviteit met een hoofdletter E! Houdt u van een fenomenaal uitzicht, dan is er goed nieuws; U kunt zich nog inschrijven voor een fraai afgewerkt penthouse in The Beacons. Dit luxueuze appartementencomplex op Zeeburgereiland is in alle opzichten uniek: u woont er binnen de ring van Amsterdam, maar ervaart de vrijheid van een stads eiland.

Zeeburgereiland heeft de afgelopen decennia een ware transformatie ondergaan. De rauwe zandplaat van weleer is uitgegroeid tot een van de meest geliefde nieuwbouwlocaties van Amsterdam. Het eiland is volop in ontwikkeling. Het is een leefbare wijk met een divers woningaanbod. Voorzieningen als scholen en sportvelden zijn in de wijk aanwezig. Hoewel de binnenstad op een steenworp afstand ligt, biedt Zeeburgereiland het ultieme eilandgevoel: ruimte en weidse uitzichten.

The Beacons: aan een sport- en speelpark

The Beacons komt midden op het eiland, aan een sport- en speelpark. Het complex bestaat uit twee gebouwen met daartussen een gezamenlijke binnentuin. Het hoogste gebouw telt 63 hoogwaardige koopappartementen.

Exclusieve penthouses met onbetaalbaar uitzicht

De letterlijke kroon op The Beacons vormen de drie luxueuze penthouses op de negende woonlaag. De twee grootste penthouses zijn met woonoppervlaktes van 164 en 177 vierkante meter gerust exclusief en royaal te noemen. Ze beschikken elk over (onder meer) drie slaapkamers, twee badkamers, een inloopkastruimte en een aparte toiletruimte. De riante Siematic woonkeuken wordt volledig ingericht, inclusief een kookeiland. De wanden zijn sausklaar. En het plafond is glad gestuct. De glazen schuifpui leidt naar het ruime dakterras, dat een adembenemend uitzicht biedt over Zeeburgereiland, het IJ en richting de Amsterdamse binnenstad. Parkeren is geen probleem: elk penthouse beschikt over twee eigen parkeerplaatsen in de lager gelegen overdekte parkeergarage.

Alle woningen in The Beacons zijn ingericht op comfort. Zo zijn ze onder meer voorzien van vloerverwarming, een compleet ingerichte keuken en badkamer en elektrisch bedienbare zonwering.

Zeeburger Zilt - The BeaconsZeeburger Zilt - AmsterdamZeeburger Zilt - Haddock

Beschikbaarheid penthouse

Voor de beschikbaarheid en V.O.N. prijs van een penthouse, kijk op pagina woningaanbod!

Interesse? Wees er snel bij

Na een uiterst succesvolle start verkoop zijn bijna alle appartementen in The Beacons verkocht. Wees er dus snel bij voor het laatste penthouse! Bekijk voor meer informatie de projectsite of de digitale verkoopbrochure en meldt u aan als belangstellende via het formulier op de projectsite. U ontvangt dan een link naar het online inschrijfformulier. Hier kunt u het penthouse van uw voorkeur aangeven. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de verkopende makelaars Hoekstra en van Eck (020-6360580), van de Steege (020-4357040) of met AM (030-6097315).

Meer over deze wijk
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Gert-Jan Pappot
Verkoopmanager

030 6097315
Gert-Jan.Pappot@am.nl

Gert-Jan Pappot
Ligging van het project